Анчелоти: Очакваме грешка от страна на Юнайтед


Н. Гавазов

Анчелоти: Очакваме грешка от страна на Юнайтед

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти, след победата над Уест Хем с 3:0 в мач от 34 кръг на Висшата лига на Англия бе възхитен от дебютния гол на Фернандо Торес и заяви, че смята в следващия мач на „сините" да пусне испанеца заедно с Дидие Дрогба в атака, съобщава новината Eurosport. Както е известно, голът на Ел Ниньо бе втори в мача, след като преди това Лампард откри резултата, а бившият играч на Ливърпул се отличи и с асистенция към Малуда, който с ефектен удар довърши „чуковете".

„Това е фантастичен момент и мисля, че в бъдеще Фернандо ще се представя още по-добре. Беше му нужен този гол, с който прекрати най-после сушата. Оттук нататък ще му бъде много по-леко, както впрочем и на нас и феновете на отбора", цитира Eurosport думите на Анчелоти.

„Отчитайки отличната игра на Дрогба, а също и гола на Торес, аз имам намерение да пусна двамата едновременно в следващия ни мач. Навлизаме в решаващ етап и всичко ще се реши в следващите няколко мача. Юнайтед гостува на Арсенал, а на нас ни предстои домакинство на Тотнъм. Задачата ни да достигнем лидера остава сложна, защото не успяхме да съкратим разликата с тях. Но трябва да продължим да се борим, но също така да се надяваме на грешка на нашия конкурент", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
78