The Sun: Коул напуска червените


Н. Гавазов

The Sun: Коул напуска червените

Джо Коул е на път да напусне Ливърпул, след като не успя да впечатли мениджъра си Кени Далглиш, съобщава новината The Sun. Както е известно, бившият играч на Челси се присъедини към „мърсисайдци" през лятото и очакванията към него бяха големи, но той започна в стартовия състав на „червените" само в осем срещи през сезона и освен това загуби мястото си в националния отбор на Англия.

Според The Sun, очаква се Коул да се завърне в Лондон, където Тотнъм и Уест Хем проявяват интерес към него, но ще трябва да приготвят около 10 милиона паунда, ако искат да използват услугите на плеймейкъра. Препъни-камък в евентуална сделка е обаче високата заплата на 29-годишният футболист, която възлиза на 100 000 паунда на седмица, а освен това, неговата форма контрастира на изпълненията му, когато играеше за Челси.

„Кени се е заел да изгради новия Ливърпул и след привличането на Керъл и Суарес, той иска да докара на „Анфийлд" и други нови играчи. За съжаление, това означава, че Джо става излишен", цитира изданието свой източник от клубната управа.

 

  Сподели
82