Торес счупи каръка при победата на Челси над Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Торес счупи каръка при победата на Челси над Уест Хем (видео)

Отборът на Челси надделя над Уест Хем с 2:0 като домакин в поредния кръг от Висшата лига на Англия. Двубоят бе изпълнен с множество интересни моменти, като ситуации не липсваха и пред двете врати, а най- интересното бе голът на Фернандо Торес, който напоследък стана обект на голям интерес. 

Мачът започна много силно за домакините от Челси, като до 15-ата минута от Уест Хем почти не владееха топката. В тази минута те получиха фал , но Ноубъл стреля неточно.Това може би вдъхна увереност и минути по-късно Спектър бе близо до откриване на резултата. Доминацията и атаките на Челси от първата полувина на полувремето премина в размяна на атаки.Така се стигна до 44-ата минута, когато Франк Лампард откри резултата след асистенция на Коул.

Второто полувреме се разви по подобие на първото - с доминация на Челси.Уест Хем бяха притиснати, като дори защитниците на "сините" се намираха около наказателното поле на гостите. Това даде възможност на Давид Луиз да нацели напречната греда в 68-ата минута.По подобие на първата част головете паднаха в края. Фернандо Торес влезе като смяна за Дрогба и вкара в 87-ата минута. Топката заблуди противниковите защитници, като се спря в локва и това позволи на Торес да надиграе и да вкара с ляв крак. 

В даденото от съдията продължение пък Флоран Малуда вкара красиво попадение, страхотен завършек на двубоя.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
185