Роналдо ще проведе преговори с Тен Хаг в понеделник


Н. Гавазов

Роналдо ще проведе преговори с Тен Хаг в понеделник

Нападателят Кристиано Роналдо се завръща в Манчестър Юнайтед в понеделник за предсезонна подготовка и първо ще говори с мениджъра Ерик Тен Хаг.

В събота пресата съобщи, че Роналдо е поискал от Юнайтед да бъде свободен да напусне клуба. Кристиано иска да играе в Шампионска лига и да се бори за трофеи, които "червените дяволи" не могат да му гарантират.

Намерението на Роналдо да напусне стана известно преди края на лятната ваканция за Кристиано - днес 37-годишният португалец е очакван в базата на "червените дяволи" в Карингтън.

Тен Хаг не е доволен от несигурността около бъдещето на ключовия играч на отбора, така че първото нещо, което Роналдо ще направи е да седне на масата за преговори с Ерик, за да обсъдят текущата ситуация.

В момента Юнайтед не желае да продаде Роналдо и не е получил никакви запитвания за играча, според Daily Mail. Но Кристиано смята, че клубът е длъжен да го пусне, ако получи адекватна оферта.

Напомняме, че по-рано се появиха информации, че Челси е хвърлил око, а също така, че Юнайтед не разглежда евентуална продажба на португалеца на клуб от Висшата лига.

  Сподели
676