Дрогба поиска спешни разговори относно своето бъдеще в Челси


Н. Гавазов

Дрогба поиска спешни разговори относно своето бъдеще в Челси

Звездата на Челси Дидие Дрогба ще проведе през следващата седмица разговори с ръководството на клуба за бъдещето си на "Стамфорд Бридж", съобщава новината Triballfootball . Според информацията, голмайсторът на „сините" за миналия сезон е готов да остане в отбора, но само при положение, че получи гаранции, че ще играе съществена роля в отбора. Както вече FUTBOL TV съобщи в началото на седмицата , нападателят от Кот Д'Ивоар имаше намерение да направи това след края на сезона. Очевидно е обаче, че нещата са се променили и Дрогба и неговите представители ще се срещнат с изпълнителния директор на "аристократите" Рон Гърли след изиграването на срещите от кръга във Висшата лига на Англия през този уикенд.

В момента Дидие провежда своя седми сезон на „Стамфорд Бридж" и нещата при него не се развиват по начин, по който той би искал. След заболяването си от малария, нападателят все още не е успял да възвърне своята върхова форма. Освен това за него става все по-трудно да намира място в основния състав, защото Анчелоти започна да налага Фернандо Торес за който бяха похарчени 50 милиона паунда.

Представителите на Дрогба ще искат да научат още, дали Карло Анчелоти ще остане наставник на "сините" и евентуално, ако остане такъв, дали нападателят влиза в плановете му. 

 

  Сподели
111