Роналдо: Вярваме, че ще спечелим трофей през новия сезон


Н. Гавазов

  Роналдо: Вярваме, че ще спечелим трофей през новия сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо говори за очакванията си относно представянето на отбора под ръководството на Ерик тен Хаг.

"Разбира се, че бях щастлив, че се върнах в клуб, който наистина вдигна кариерата ми, така че когато се върнах, това бе невероятно чувство. Феновете - щастието им беше голямо.

Бях и все още съм много щастлив, че съм тук и това, което трябва да кажа на феновете е, че те са невероятни. Дори когато губехме мачове, те винаги ни подкрепяха, винаги са с нас. Феновете винаги са в сърцето ми. Това са хората, които всички трябва да уважаваме, защото са на наша страна.

За мен най-важното е да се опитвам да печеля мачове и да се опитам да спечеля някакво първенство или купа, но вярвам, че Манчестър Юнайтед ще бъде там, където му е мястото. Както казах, понякога отнема време, но все пак вярвам.

Знам, че Ерик тен Хаг свърши фантастична работа в Аякс и че е опитен треньор, но трябва да му дадем време. Всичко трябва да се промени така, както той иска.

Разбира се, надявам се, че ще има успех. Ако той успее, ще успее и целият Манчестър. Така че му пожелавам всичко най-добро.

Щастливи и развълнувани сме - не само играчите, но и феновете. Пожелавам му всичко най-добро и нека вярваме, че следващата година ще спечелим трофеи“, заяви Роналдо.

  Сподели
520