Боели представил идеята за трансфер на Роналдо в Челси


Н. Гавазов

 Боели представил идеята за трансфер на Роналдо в Челси

Новият собственик на Челси Тод Боели е представил идеята за трансфер на Кристиано Роналдо по време на лична среща с неговия агент Жорже Мендеш.

Роналдо изрази желанието си да работи с новия мениджър Ерик тен Хаг, но през последните седмици се появиха слухове, че 37-годишният футболист не е доволен от липсата на активност на клуба през летния трансферен прозорец. Това е въпреки съобщенията, че Тен Хаг е категоричен, че планира новия сезон с Роналдо в редиците на Юнайтед.

Напомняме, че нидерландецът заяви пред репортери след последния си мач начело на Аякс: "От утре (понеделник) фокусът ми ще бъде върху Юнайтед и, разбира се, ще се впусна дълбоко в нещата там. Това, което трябва да кажа по въпроса, е подробният анализ все още предстои да бъде направен, но нека да поясня, че в Юнайтед има много добри играчи. Трябва да ги накараме да функционират като отбор, но определено Роналдо е един от големите".

Тен Хаг добави в отделно интервю за De Telegraaf: "Роналдо е голям, заради това, което вече е показал и мисля, че той все още е много амбициозен. Разбира се, бих искал да го задържа. Той бе много важен за Манчестър Юнайтед тази година и може да направи страхотни неща".

Според The Mirror, новият собственик на Челси има желание да сключи поне един знаков трансфер, след като купи клуба от Роман Абрамович .

Както твърди The Athletic, шефът на "сините" се е срещнал с агента в Португалия през миналата седмица, но засега не става известно дали Челси ще търси трансфер на суперзвездата на Манчестър Юнайтед , който има още една година от договора си на "Олд Трафорд".

Роналдо вече се изказа много положително за своя 52-годишен нов мениджър: "Това, което знам за него, е, че той свърши фантастична работа в Аякс, че е опитен треньор. Но ние трябва да му дадем време. Нещата трябва да се променят по начина, по който той иска.

Надявам се да имаме успех, разбира се, защото ако вие имате успех, целият Манчестър също ще има успех. Пожелавам му най-доброто. Ние сме щастливи и развълнувани, не само като играчи, но и като привърженици. Пожелавам му най-доброто и нека вярваме, че следващата година ще спечелим трофеи.

  Сподели
450