Карло: Отборът е слаб


И. Ангелов

Карло: Отборът е слаб

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти смята, че отборът му е слаб. Той не мисли, че е нужно огромно количество от нови таланти през лятото, но настоява, че този сезон "сините" не са достатъчно добри. Работното място на Анчелоти е под заплаха, след като този сезон има опасност Челси да остане с празни ръце. На фона на Дубъл миналата година, това не изглежда добре за боса на тима.

Освен това има въпросителни около подновяването на договорите на някой от по-старите футболисти. Въпреки всичко, като вече хвърли 75 милиона лири за Давид Луиз и Фернандо Торес, Анчелоти не предвижда лято на големи промени.

"Не мисля, че ще има големи промени през това лято. Ние привлякохме важни играчи през лятото - Давид Луиз и Фернандо Торес. Вероятно няма да има още много промени."

Преди тях Татко Карло привлече Рамиреш и Йоси Бенайун, но трябва да се отбележи, че 5 звезди напуснаха преди тяхното пристигане. Това се вижда, след като Челси изостава на 9 точки от върха в Англия, изхвърлен е от Шампионска лига - дълбочината в отбора е на ниско ниво.

Италианеца се оправда с контузиите, които са сполетяли отбора по лошо време: "В началото на сезона всичко вървеше добре. Не успяхме да се справим с отсъствието на Лампард, Дрогба, Есиен, Алекс, Тери. Много беше трудно без тях.

"В определен период поставяхме Пауло Ферейра в центъра на отбрана, защото нямахме здрави защитници. Няма как да предвидиш контузийте в началото на сезона. Това ни струваше доста точки."

 

  Сподели
179