Видич до края на кариерата си в Юнайтед


И. Ангелов

Видич до края на кариерата си в Юнайтед

 

Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич иска да завърши кариерата си в този отбор. Защитникът коментира спекулациите за заминаването му като "никога верни" и разкрива, че е изключително горд с това да носи капитанската лента. 

29-годишният получи капитанската лента на старта на сезона, след лято на постоянни спекулации, че ще напусне в посока Италия или Испания. Сръбският национал удължи контракта си през август за още 4 години на "Олд Трафорд" и сега заяви, че никога не иска да напуска този клуб.

Пред Сънди Мирър той каза: "Надявам се да завърша кариерата си тук. Чух спекулациите по мой адрес последното лято, но знам къде искам да бъда и го показвам постоянно.

"Дадох най-добрите си години за клуба и приказките за заминаването ми никога не са били верни. Винаги давам най-доброто от себе си. Разбира се, понякога имаш лош ден, но винаги се стремя да съм на 100% - още повече, че сега съм и капитан и имам повече отговорности.

"Сега искам да остана тук до края на кариерата си. Никога дума за напускането ми не е излизала от моите уста. Харесва ми тук и мисля, че го показвам на терена."

Видич разкри гордостта си, че е удостоен с капитанската лента.

"Босът ми каза, че от началото на сезона ще съм капитан," допълни той. "Тогава след няколко мача ми каза, че ще остане така до края на сезона, което бяха страхотни новини за мен. Да си капитан на Юнайтед е голяма чест и се радвам, че избраха мен."

 

  Сподели
189