Де Брюйне разби Уулвс (видео)


И. Ангелов

Де Брюйне разби Уулвс (видео)

Уулвърхемптън Уондърърс посрещна Манчестър Сити в срещата от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига. Днес на "Молиню" гостите спечелиха с 5:1 и Кевин Де Брюйне вкара 4 пъти за да постави редица рекорди в мача, докато Сити отново поведе с 3 точки над Ливърпул в таблицата.

В 7-ата минута Де Брюйне отне топката и размени подавания с Бернардо Силва преди да открие за 1:0. Последва 1:1 в 11-ата минута след добро положение за гостите и контра, в края на която Дендонкер върна гол.

В 16-ата минута Де Брюйне предостави топка на Стърлинг, но вратарят се намеси срещу него, топката попадна отново в белгиеца и той вкара за 2:1. В 24-ата минута Де Брюйне стигна и хетрик, който е третият най-бърз в историята на Висшата лига.

Втората част започна с гол на Стърлинг, който бе отменен поради засада на Стърлинг. В 60-ата минута бърза атака доведе до 4:1 и отново Де Брюйне вкара. 7 минути след това той бе близо до асистенция за Фоден, но младокът нацели греда.

В 84-ата минута крайното 5:1 оформи Стърлинг когато топката попадна в него при отклонено центриране и той вкара на празна врата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1183