Ман Сити разби Нюкасъл и напредна на върха (видео)


И. Ангелов

Ман Сити разби Нюкасъл и напредна на върха (видео)

Манчестър Сити посрещна Нюкасъл Юнайтед в срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините спечелиха с 5:0 и отново заеха първото място, с 3 точки над Ливърпул и 4 гола по-добра голова разлика при 3 оставащи мача и за двата тима.

В 19-ата минута днес домакините поведоха след отлична топка на Гюндоган към Кансело, който намери главата на Стърлинг за 1:0 от непосредствена близост. В 24-ата минута Нюкасъл вкара, но голът бе отменен поради засада. В 38-ата минута отново последва гол за домакините след корнер, при който Гюндоган стреля от дистанция, Дубравка не успя да улови и топката попадна в Диаш, който стреля във вратаря и Лапорте бе там да добави за 2:0.

След почивката 3:0 направи Родри отново при корнер и подаване на Де Брюйне на близката греда, където полузащитникът завърши с глава. В 90-ата минута Джак Грилиш се впусна по фланга и върна за Зинченко на границата на наказателното поле, той стреля, но ударът му бе право към Фоден в полето, който отклони за 4:0.

2 минути след това Грилиш пусна топка и за Стърлинг в полето, и с мощен удар той завърши срещата за 5:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
750