Тотнъм взе точка от Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Тотнъм взе точка от Ливърпул на Анфийлд (видео)

Ливърпул посрещна Тотнъм в срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Анфийлд" гостите поведоха, но Ливърпул се върна до 1:1 и така отново зае първото място, но наравно по точки с Ман Сити и само с 1 гол по-добра голова разлика, както и с мач повече преди срещата на Сити с Нюкасъл утре.

В първото полувреме голове нямаше днес, като Ван Дайк бе най-близо с удар в гредата след корнер. Диаз и Мане се разминаха с добри положения, а Хьойберг в края нацели страничния стълб на Алисон.

След почивката в 56-ата минута Тотнъм откри в изключителна атака, която обезличи защитата на противника когато Кейн намери Сесеньон в полето, той можеше да стреля, но пусна успоредно за Сон, който вкара на празна врата за 1:0. Малко след това в подобно положение Сон се размина с още един гол, след което Ливърпул установи контрол и започна да атакува.

В 74-ата минута домакините върнаха гол като тук Диаз се разписа от дистанция, след като ударът му се отклони от Бентанкур и заблуди Лорис за 1:1. До края Ливърпул продължи натиска, но повече голове нямаше.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1352