Тери: Торес ще се отпуши


И. Ангелов

Тери: Торес ще се отпуши

Капитанът на Челси Джон Тери очаква скоро Фернандо Торес да навлезе в голова форма. Четвърт финалният мач за Шампионска лига в сряда покачи головата суша на Торес на 10 мача със синя фланелка - плюс 2 мача по рано за Ливърпул и Испания. Но 27-годишният нападател е близо до това да счупи каръка. Акробатичното спасяване на Ван дер Сар лиши Хлапето от попадение и евентуално равенство срещу Манчестър Юнайтед на "Стамфод Бридж". Въпреки това към Алекс Фъргюсън, който похвали Торес, се присъедини и Джон Тери, като заяви пълната си подкрепа за нападателя.

"Той просто трябва да вкара първия си гол. Да свали този товар от плещите си, това е всичко. Тогава може да продължи," каза капитанът на Челси.

"Вероятно му е много трудно, тъй като хората не спират да говорят. Сигурно е голям товар за него, като се има предвид цената, за която пристигна тук. Но той е наясно, че е достатъчно добър, за да играе. Това знаят и играчите, и той има цялата ни подкрепа. Очевидно конкуренцията е голяма в лицето на Дидие Дрогба и Никола Анелка, но същевременно те се разбират толкова добре на терена. Освен това всички искат да му помогнат да се почуства в отбора и да вкара първия си гол."

  Сподели
212