Ман Сити надигра категорично Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Ман Сити надигра категорично Ман Юнайтед (видео)

Манчестър Сити посрещна Манчестър Юнайтед в най-чаканата среща от двадесет и осмия кръг на английската Висша лига. Днес на "Етигад" домакините надделяха с 4:1 и отново напреднаха с 6 точки над Ливърпул и с мач повече от преследвача на върха. Юнайтед остава извън топ 4 с точка зад Арсенал и 3 мача повече.

В 5-ата минута днес Бернардо Силва от ляво намери Де Брюйне в полето и той матира Де Хеа за 1:0. Последва 1:1 когато Погба изведе Санчо, той напредна до дъгата и стреля далеч от Едерсон с фалцов удар.

В 28-ата минута при грешка в защитата Де Хеа бе подложен на няколко последователни удара и в края Де Брюйне отново вкара за 2:1. До почивката и след нея Сити започна да разиграва с много подавания и не предаваше владението на съперника.

Така в 68-ата минута след корнер Де Брюйне прати топката към далечното крило и там се включи Марез за удар без подготовка, който Магуайър отклони далеч от Де Хеа за 3:1. Юнайтед пък нямаше удари във втората част и завърши мача с по-малко точни удари, отколкото голове вкара Сити. До 4:1 се стигна в 93-ата минута когато резервата Гюндоган изведе Марес на ръба на засадата и той отново матира Де Хеа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
976