Арсенал с победа в Уотфорд (видео)


И. Ангелов

Арсенал с победа в Уотфорд (видео)

Арсенал се намести в топ 4 на класирането на Висшата лига след днешното гостуване в Уотфорд от двадесет и осмия кръг на английската Висша лига. На "Викъридж Роуд" днес гостите спечелиха с 3:2 и събраха 48 точки, 5 зад Челси, който има и мач повече и точка над Манчестър Юнайтед, който също има два изиграни мача повече от "артилеристите".

Още в 18-ата секунда днес Денис вкара за домакините, но от засада. Така в 5-ата минута Одегор откри след двойно със Сака и нисък удар до Фостър - 1:0.

В 11-ата минута Хернандез вкара изключителен гол със задна ножица на Рамсдейл за 1:1. Арсенал поведе отново в 30-ата минута когато Лаказет задържа Каткарт и с пета намери Сака за силен удар и 2:1.

След почивката 3:1 направи Мартинели отново след асистенция на Лаказет. През този сезон 2020-21 Арсенал става само четвъртият отбор в историята, в който трима играчи под 21 години вкарват по повече от 5 гола в кампанията - Смит Роу, Сака и Мартинели. Това в миналото постигнаха Челси (2020), Лийдс (1999) и Манчестър Юнайтед (1996).

В 81-ата минута гредата спаси Фостър от нов гол, а това даде надежда на домакините в края след като в 87-ата минута Сисоко от труден ъгъл успя да вкара под Рамсдейл за 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
652