Саутхемптън не се даде на Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Саутхемптън не се даде на Ман Юнайтед (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Саутхемптън в срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините поведоха, но гостите се върнаха до 1:1. Така Юнайтед в момента е равен по точки с четвъртия Уест Хем, но Арсенал е точка назад с два мача по-малко от отборите над себе си.

Юнайтед започна агресивно с няколко големи положения, като в 21-ата минута Бруно изведе перфектно Рашфорд от дясно, той напредна до вратаря и пусна за Санчо и 1:0 на празна врата. До края на полувремето Юнайтед вкара отново, но голът изработен от Роналдо за Погба бе отменен поради засада.

В 48-ата минута на втората част Саутхемптън върна гол след страхотна атака и удар на Адамс в гредата и гола зад Де Хеа - 1:1.

До края и двата отбора пропуснаха добри възможности, като вратарят Форстър се отличи с няколко отлични изяви. В 72-ата минута и втори гол на Роналдо бе отменен поради засада от ВАР. В 93-ата минута Форстър спаси с голям рефлекс удар на Магуайър с глава за да донесе точката на своите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
905