Тотнъм обърна Лестър с два гола извън добавеното (видео)


И. Ангелов

Тотнъм обърна Лестър с два гола извън добавеното (видео)

Лестър Сити посрещна Тотнъм в срещата от деветнадесетия за двата клуба кръг от Висшата лига. Днес на "Кинг Пауър Стейдиъм" домакините водеха с 2:1 до 96-ата минута при 5 минути дадено добавено време. В 96-ата и 97-ата минути обаче Тотнъм вкара за победа с 3:2 и достигна Топ 5 на класирането.

Рано в срещата гредата спря Хари Кейн от гола и така домакините бяха тези, които поведоха в 24-ата минута. Тук срещу събитията на терена при бърза контра от ляво "лисиците" стигнаха полето на противника и Дака завърши за 1:0.

В 38-ата минута Тотнъм се върна до 1:1 чрез Кейн, който бе намерен от Уинкс, напредна в полето и финтира Сьоюнджу преди да вкара с удар в лявата греда и мрежата.

В 76-ата минута Харви Барнс замени Дака при домакините и с първата си топка той асистира на Джейми Мадисън за 2:1. "Шпорите" реагираха с офанзивна промяна като Бергвайн се включи на мястото на Регилон, и това доведе до резултат в самия край, след като при пет минути дадено добавено време Тотнъм изравни за 2:2 минута след изтичането му.

Тук именно Бергвайн от близо матира Шмайхел за 2:2 и това не беше всичко, след като отново Бергвайн в 97-ата минута обърна за победа с 3:2. Тилеманс игра опасно тук след рестарта и Тотнъм контраатакува, като Кейн намери резервата, който заобиколи вратаря и вкара с удар в гредата и мрежата за най-драматичния финал в кампанията до тук.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
984