Англия би, Мика Ричардс се контузи


Н. Гавазов

Англия би, Мика Ричардс се контузи

Защитникът на Манчестър Сити Мика Ричардс може да бъде извън терените за около четири седмици, след като получи травма в снощната контрола между младежките национални отбори на Англия и Дания, завършила с категорична победа за "Трите лъва" с 4:0. Бранителят на „сините" бе заменен принудително от Джеймс Томкинс, тъй като получи неприятна травма в подколенното сухожилие.

Очаква се днес да стане ясно до колко сериозна е контузията на играча на Манчестър Сити, но според селекционер на младежите на Англия Стюърт Пиърс, Ричардс може да бъде извън терените около месец.

"Ричардс има проблем с подколенното сухожилие и може би ще пропусне следващите четири седмици. Надяваме се да не бъде твърде дълго извън игра, тъй като му предстоят важни мачове с Манчестър Сити ", коментира Пиърс, който се е консултирал с лекарите, които са прегледали бранителя.

Ако предварителните прогнози се потвърдят, тогава защитникът ще пропусне полуфинала за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед, както и двубоите от Висшата лига срещу Съндърланд и Ливърпул.

 

  Сподели
94