Ван дер Сар остава в Юнайтед


Н. Гавазов

Ван дер Сар остава в Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар, който взе решение да завърши своята игрова кариера в края на сегашния сезон, изключи всякаква възможност за завръщането си в Аякс, след като закачи ръкавиците на пирона. Както е известно, в холандските, а и в някои от медиите на Острова се появиха спекулации, че стражът на „червените дяволи" ще се завърне на работа в Аякс - клубът, откъдето преди 12 години дойде в Англия.

„Аз нямам намерение да се завръщам в Амстердам въпреки, че бих се чувствал добре с Франк де Бур и Денис Бергкамп. Когато напуснах клуба преди 12 години аз обещах да се завърна, но тогава не предполагах, че толкова много време ще прекарам в Юнайтед. От време на време може би ще провеждам с тях някакви тренировки, но това няма да бъде редовно", цитира The Guardian думите на 40-годишния вратар.

„Може би, аз мога да играя някаква друга роля за Юнайтед в Азия, където клуба е много популярен или нещо да правя в комерсиалната област. Предполагам, че това ще бъде интересно за мен. Вече проведох редица преговори по тези въпроси", добавя Ван дер Сар.

 

  Сподели
89