Подобрен Астън Вила не загуби от Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Подобрен Астън Вила не загуби от Ман Юнайтед (видео)

Астън Вила посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от двадесет и втория кръг на английската Висша лига. Днес гостите поведоха с два гола преди късно в мача да се появи Филипе Коутиньо за "виланите", който с гол и асистенция да дебютира повторно във Висшата лига по перфектен начин и да осигури 2:2.

В 5-ата минута днес при заучено положение от статична ситуация Алекс Телес преодстави топката на Бруно Фернандеш, и от дистанция той стреля по Емилиано Мартинез. Вратарят не реагира добре на лесната топка и я изпусна в мрежата си за 1:0.

Последва натиск на Вила и Де Хеа спаси редица положения, включително във втората част. Така в 67-ата минута Фред взе топката при грешка на Сансон и намери Бруно на дъгата за удар в горната греда и мрежата и 2:0.

В 68-ата минута в игра се появи Филипе Коутиньо за Сансон, и 7 минути след това в края на красива атака той намери Рамзи за 2:1. В 82-ата минута Рамзи му върна услугата като бе изведен в полето и пусна успоредна топка за бразилеца, която той вкара на празна врата за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1339