Бенитес: Въпрос на време е да се завърна в Ливърпул


Н. Гавазов

Бенитес: Въпрос на време е да се завърна в Ливърпул

Бившият мениджър на Ливърпул Рафа Бенитес призна, че неговата мечта е отново да тренира Ливърпул. Испанският специалист гори от желание на всяка цена да се завърне отново на работа във Висшата лига на Англия, но подчерта, че това никога няма да се случи със заклетите врагове на „мърсисайдци" Евертън и Манчестър Юнайтед.

„Аз много се гордея, че тренирах Ливърпул и ще съм щастлив, ако в бъдеще отово се завърна на работа там. Трудно ми е да кажа кога ще стане това, защото Кени много добре се справя със ситуацията. Това е въпрос на време. Всичко е възможно да се случи в бъдеще. За мен си остава една мечта и аз искам да я осъществя", заяви за Sky Sports Рафа.

„Запалянковците на Ливърпул знаят имената на отборите, които аз никога няма да оглавя, а и тези отбори едва ли биха ми предложили работа. Аз съм професионалист, но в някои отбори няма да отида никога, особени в тези, които са исторически врагове на „червените". Аз няма да споменавам имена, но не е никак трудно да се досетите", допълва бившия наставник на Ливърпул.

 

  Сподели
95