Рангник: Показахме реакция след загубата от Уулвс


Н. Гавазов

Рангник: Показахме реакция след загубата от Уулвс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник коментира победата с 1:0 над Астън Вила в мач от Купата на Англия и класирането на тима за следващата фаза на турнира.

"Хубаво е, че показахме реакция след загубата от Уулвс. Това очакваха всички. Знаехме, че няма да ни е лесно срещу Вила. През първото полувреме стояхме добре и резултатът спокойно можеше да е 3:2 или 4:3. През второто полувреме решихме да играем на контраатака, но не се възползвахме добре от ситуациите, които имахме. Взимахме много грешни решения, затова промених схемата на "диамант" в средата на терена, за да имаме повече контрол. Това се получи в последните 20 минути. Борехме се като отбор, което е важно. В крайна сметка това е хубава победа. Постигнахме целта си и продължаваме напред.

Скот (Мактоминей) е продукт на академията и притежава страхотна енергия. Вече започна да бележи и голове, а притежава и лидерски качества. Няма да се изненадам, ако след няколко години той е капитан на отбора.

Трябва да се превърнем в отбор, който не допуска голове. Тази вечер успяхме, но отново Де Хеа трябваше да прави страхотни спасявания. Бих предпочел да има по-малко работа. Мисля, че допуснахме четири или пет удара към нашата врата. Има какво да подобряваме в това отношение", заяви Рангник.

  Сподели
352