Рангник: Не ми хареса нашата игра


Н. Гавазов

Рангник: Не ми хареса нашата игра

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник бе много критичен към представянето на отбора си при гостуването на Нюкасъл в мач от 19-я кръг на Висшата лига на Англия.

След като допусна ранен гол от аутсайдера във Висшата лига, Юнайтед успя да отговори едва в 71-ата минута с усилията на Единсон Кавани - 1:1.

Рангник не смята, че неговият отбор не е успял да се настрои правилно за този мач. Ралф свързва неизразителния футбол с изобилие от грешки.

"Изобщо не ми хареса играта ни. Опитваме се да контролираме по-добре играта в нашите мачове, но сега не успяхме да направим това, с изключение на много малко моменти.

Зависи от енергията и физическото усилие, от това кой е по-добър в преминаването от една фаза на играта към друга. Във всички тези области днес не бяхме на висота.

В крайна сметка взехме точка, което е добре. Но като цяло представянето ни оставя много от желаното. Когато седем минути след началото на мача губите с 1:0 на "Сейнт Джеймсис Парк", това не улеснява живота ти.

Основният ни проблем не бе лошата настройка, а загубата на топката и непринудените грешки. Дори през второто полувреме не можехме да контролираме играта и взехме грешните решения", заяви Рангник.

  Сподели
1078