Тотнъм и Ливърпул направиха зрелищно реми (видео)


И. Ангелов

Тотнъм и Ливърпул направиха зрелищно реми (видео)

Тотнъм прие Ливърпул за срещата от поредния осемнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" двата тима се разделиха при 2:2 в една среща с много решения, които ще предизвикат дискусии. Така Ливърпул ще изостане с 3 точки от върха и Манчестър Сити, докато Тотнъм приближи Манчестър Юнайтед и шестата позиция до 1 точка разстояние.

В 13-ата минута Ндомбеле с добър пас през защитата намери Кейн за нисък удар през Алисон и 1:0. В 30-ата минута Алисон се отличи с невероятно спасяване срещу Деле Али. Така 5 минути след това гостите изравниха като Робертсън напредна и подаде за главата на Жота и 1:1.

След почивката Алисон лиши Кейн от гол рано в полувремето. Последва подмината ситуация за дузпа в полето на Ливърпул и обрат минута след това, когато провинилият се Александър-Арнолд асистира за Анди Робъртсън за 2:1. 

В 74-ата минута Сон върна равенството след грешка на Алисон - 2:2. Малко след това Анди Робъртсън бе изгонен за остро влизане в Емерсон и "червените" останаха с човек по-малко. До края резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1619