Марк Хюз поласкан от интереса на Байерн към него


Н. Гавазов

Марк Хюз поласкан от интереса на Байерн към него

Мениджърът на Фулъм Марк Хюз призна, че е поласкан да бъде свързван с треньорският пост в Байерн Мюнхен, но допълни, че се чувства много добре на „Крейвън Котидж" и е щастлив да продължи работата си в лондонския клуб. Уелсецът има основание да бъде горд със своята автобиография след като подобри представянето на националния отбор на своята страна и Блекбърн Роувърс въпреки неуспешния си период начело на Сити.

Както е известно, бившият нападател на Манчестър Юнайтед беше преотстъпен за кратко време на Байерн Мюнхен по време на знаменитата си кариера, но даде да се разбере, че в близко бъдеще не смята да се завръща в баварския гранд.

„Приятно е да ме свързват с клуб като Байерн, но аз се чувствам щастлив с това, което правя във Фулъм. Понякога, когато треньорският пост в даден отбор е свободен, хората се сещат за бивши негови футболисти и техните имена започват да се въртят в медиите. Предполагам, че и сега случаят е такъв", цитира Guardian думите на Хюз.

"Ако в бъдеще се появи възможността да работя в чужбина аз бих се съгласил, защото това ще ме обогати като треньор, но този момент все още не е дошъл", допълва мениджъра на Фулъм.

Както е известно, Байерн ще се раздели със сегашния треньор Луис ван Гаал след края на сезона. Под ръководството на холандеца отборът остана без шанс за спечелване на трофей, а в сряда отпадна по драматичен начин от Интер в Шампионската лига. В Германия се смята, че най-вероятният наследник на Ван Гаал е наставникът на Байер Леверкузен Юп Хайнкес.

 

  Сподели
98