Уест Хем изненада Челси (видео)


И. Ангелов

Уест Хем изненада Челси (видео)

Уест Хем Юнайтед посрещна Челси в първата среща от петнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Лондон Стейдиъм" два пъти гостите повеждаха и два пъти домакините се върнаха и накрая обърнаха до 3:2 в страхотен мач. Така Челси остава само точка пред Ман Сити и 2 над Ливърпул на първото място с мач повече, а Уест Хем е четвърти с 4 точки над Арсенал.

В 28-ата минута днес при корнер на Челси Мейсън Маунт центрира и Тиаго Силва завърши за 1:0. В 38-ата минута след грешка в защитата на "сините" се стигна до дузпа в полза на "чуковете", и Мануел Ландзини изпълни перфектно за 1:1.

Преди почивката Челси поведе отново в 44-ата минута при контра, в която Зиеч намери Маунт с невероятен пас и англичанинът завърши за 2:1. 

На почивката Кай Хаверц бе заменен за Челси от Ромелу Лукаку поради травма. Той обаче не донесе голове, а домакините стигнаха до обрат като първо в 56-ата минута Джаръд Боуен с удар от границата на наказателното поле прати топката далеч от Менди за 2:2, а в 87-ата минута Артур Масуаку от фланга залъга, че ще центрира и матира Менди в близкия ъгъл за 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
647