Роналдо се наложи над Арсенал (видео)


И. Ангелов

Роналдо се наложи над Арсенал (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Арсенал в дербито от четиринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините спечелиха с 3:2 и Кристиано Роналдо вкара два пъти за да достигне 801 гола в кариерата си. Победата доближи Юнайтед на 2 точки от Арсенал, който е на 5-та позиция в таблицата, на точка от Топ 4 и Уест Хем Юнайтед.

В 13-ата минута днес дойде първия гол в мача и той бе на сметката на Смит-Роу, когато след корнер Фред повали Де Хеа и топката достигна халфа на Арсенал за удар на празна врата и 1:0. Роу стана вторият най-млад играч за Арсенал, вкарал на "Олд Трафорд" на 21 години и 127 дни след Никола Анелка през февруари 1999 (19 г. и 340 дни).

Преди почивката Фред се реабилитира за грешката си когато бе намерен в полето на Арсенал от Санчо, и бразилецът пусна за Бруно и удар в далечния ъгъл за 1:1.

След почивката Роналдо доведе резултата до обрат с 2:1 когато Рашфорд пусна топка от аут-линията за португалеца и той не сбърка на празна врата. Много бързо Арсенал отговори чрез Одегор за 2:2, но отново Роналдо реши нещата в 70-ата минута, когато Фред спечели дузпа и Кристиано изпълни с мощен удар в средата за 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
635