Челси и Ман Юнайтед равни в Лондон (видео)


И. Ангелов

Челси и Ман Юнайтед равни в Лондон (видео)

Челси посрещна Манчестър Юнайтед в най-чаканата среща от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Стамфорд Бридж" поведоха след грешка на Жоржиньо и по-късно той се реабилитира с вкарана дузпа за 1:1, с което "Сините" остават на първо място с 30 точки, 1 над Ман Сити и 2 над Ливърпул, а Юнайтед остава осми.

Първата част премина под доминацията на Челси, а Де Хеа държеше своите в мача след като недопусна гол от 13 удара (4 точни). Юнайтед имаше само една ситуация и удар от дистанция на Бруно. 

Във втората част обаче Юнайтед поведе в 50-ата минута когато избита напред топка бе сбъркана в защитата на Челси от Жоржиньо, и Санчо се възползва заедно с Рашфорд в полето на Менди. Двамата нападатели напреднаха сами срещу вратаря и Санчо завърши за 1:0.

След гола срещата продължи както преди това и Челси организираше редица атаки. В 67-ата минута Уан-Бисака сбърка при изчистване на една топка като не видя Тиаго Силва, който посегна за топката и го фаулира в полето за дузпа. Тук Жоржиньо вкара от бялата точка за 1:1 в типичния си стил.

До края Челси продължи да атакува, като Кристиано Роналдо и Ромелу Лукаку се включиха за двата отбора, без резултатът да се промени.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
808