Мърсън е скептичен относно Рангник


Н. Гавазов

Мърсън е скептичен относно Рангник

Експертът от Sky Sports Пол Мърсън е скептичен относно решението на Манчестър Юнайтед да предложи работа на Ралф Рангник.

"Защо им трябваше временен мениджър? Защото в момента мисля, че не знаят какво да правят.

Оле щеше да бъде в клуба днес, ако не бяха два гола, допуснати в последната минута от Уотфорд. Не мисля, че са имали план. В най-лошите си мечти те не можеха да си представят какво се случи срещу Уотфорд. Мисля, че той ще бъде на мястото си в неделя, ако този мач завърши 2:1. Мисля, че възнамеряваха да го задържат възможно най-дълго."

Сега канят друг... Хората казват, че е страхотен, но той никога не е бил треньор в Англия, никога не е бил треньор на отбор от най-високо ниво. Защо? Защо никой друг не го взе?

Чувал съм добри неща за него. Хората казват, че той ще пресира, че е трудолюбив и че е превърнал скромните отбори в страшни сили. Въпреки това работата в Юнайтед е различна от това да вземеш Шалке или Хофенхайм и да постигнеш определено ниво.

Когато си поканен в един от най-големите клубове в света, където вече има суперзвезди и трябва да ги накараш да играят... Това не е Шалке или Хофенхайм, където играчите ще те слушат и искат да достигнат до по-високо ниво.

Мисля, че ще бъде трудно. Ще бъде много по-трудно, отколкото хората си мислят.

Хората мислят, че той ще дойде и ще оправи нещата. Този Юнайтед има късмет. Не съм сигурен в това", заяви Мърсън.

  Сподели
387