И Уотфорд унижи Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

И Уотфорд унижи Ман Юнайтед (видео)

Уотфорд посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от дванадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Викъридж Роуд" домакините изиграха изключително първо полувреме и отстъпиха във второто, но спечелиха с 4:1 за да се покачат до 15-ата позиция наравно с 14-я Брентфорд, докато Юнайтед остава на 8-мо място.

В първата част днес Юнайтед така и не се появи, като посрещна 11 удара, отправи само 1, и Де Хеа трябваше да работи много. В 6-ата минута Уотфорд получи шанс да бие дузпа когато МакТоминей повали Кинг в полето. Сар изпълни и Де Хеа спаси, но Фемениа вкара добавката, преди ВАР да отсъди пребиване на дузпата. Във втория случай Де Хеа спаси отново и нямаше гол.

Уотфорд обаче надиграваше тотално съперника, и в 28-ата минута логичното се случи и Кинг вкара за 1:0 преди положенията за домакините да продължат. В 44-ата минута Фемениа от дясно намери Сар в полето и след няколкото големи пропуска по-рано той вкара добре в далечния ъгъл за 2:0.

На почивката Солскяер смени Рашфорд и МакТоминей с Марсиал и Дони ван де Бек. И докато французина почти не докосна топка във второто полувреме, то Бек организира по изключителен начин играта в средата на терена и започна да създава положение след положение пред Кристиано Роналдо, който пропусна няколко чисти ситуации. 

В 50-ата минута именно Ван де Бек вкара при подаване на Санчо в полето и свалена топка от Роналдо за полузащитника за 2:1.

В 69-ата минута задачата на Юнайтед стана много по-трудна когато капитанът Хари Магуайър бе изгонен след глупаво нарушение докато владееше топката. Тук Клевърли го затвори и защитникът вместо да изчисти топката се хвърли агресивно в противника и пропусна кълбото, за което бе изгонен и ще пропусне срещата с Челси следващата седмица.

С числово предимство Уотфорд отново заигра по-добре и в 92-ата минута стигна до 3:1, с което направи головата разлика на Юнайтед нулева (20 вкарани и 20 допуснати гола в сезона). Тук Марсиал загуби топка на фланга, Жоао Педро бе изведен от Денис под ъгъл в полето и матира Де Хеа с първия си гол във Висшата лига - 3:1.

Това обаче не беше всичко. В последната 95-та минута самият Еманюел Денис попадна в същата позиция и по същия начин както Жоао Педро реализира през Де Хеа за 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
404