Невил: Мачът с Ман Сити е отрезвяващ за Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Мачът с Ман Сити е отрезвяващ за Ман Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и Англия Гари Невил говори за поражението на "червените дяволи" в мача от 11-ия кръг на английската Висша лига с Манчестър Сити (0:2).

"След мача всички бяха единодушни относно това къде е Ман Сити и къде е Ман Юнайтед. В началото на сезона никой не очакваше Манчестър Юнайтед да бъде там, където е сега.

Миналата година заеха второ място, а по-рано - трето. Тази година, особено с пристигането на Рафаел Варан и Джейдън Санчо, тимът трябваше да стане още по-добър.

Мачът срещу Ливърпул стана разгромна, но тази среща бе като обща упойка. Сити постави Юнайтед в леглото. През последния половин час Манчестър Сити си играха с Манчестър Юнайтед и показаха, че в тях няма нищо особено. Това имаше деморализиращ ефект.

Аз съм фен на Манчестър Юнайтед и съм изумен от изключителното качество и дисциплината на играчите на Сити.

Усещаше се като 12 рунда на истинска болка. Така например Тайсън Фюри говори, че иска другият боксьор да изпитва болка в продължение на 12 рунда по три минути и то не за да го нокаутира, а за да си играе с него. Ето как беше. Манчестър Сити е брилянтен отбор, това е отрезвяващ ден за Юнайтед.

Това бе деморализиращо до степен, че гледането на мача ме заболя. Възможно е мачът да се загуби, но Манчестър Юнайтед трябва да губи мачове по определен начин“, заяви Невил.

  Сподели
404