И Ман Сити посрами Юнайтед на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

И Ман Сити посрами Юнайтед на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Манчестър Сити в срещата от поредния единадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" гостите спечелиха с 2:0 без особено напрежение, като контролираха целия двубой и не допуснаха почти никакви положения пред вратата на Едерсон.

Сити започна много агресивно и след няколко центрирания се стигна до гол в 7-ата минута. Тук Кансело центрира остро и Баили в опит да изчисти разстреля Де Хеа за 1:0. Последваха поредица геройски спасявания на Де Хеа, който държа Юнайтед в мача до самия край на полувремето. В 45-ата минута обаче Жоао Кансело отново центрира към полето с балонна топка над защитата, и включилият се на линията на аута Бернардо Силва отклони в Де Хеа и вратата за 2:0.

На почивката Солскяер замени Баили със Санчо, но промяната не помогна особено. Сити остана по-силен и имаше възможностите за гол, като Фоден стигна и до греда в 81-ата минута. Домакините завършиха с 1 точен удар, който бе дело на Роналдо в първото полувреме. Във второто "червените дяволи" нямаха опасни атаки, имаха 1 докосване в полето на противника и завършиха с 1 корнер в мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
470