Уест Хем в Топ 3 с победа над Вила (видео)


И. Ангелов

Уест Хем в Топ 3 с победа над Вила (видео)

Астън Вила посрещна Уест Хем Юнайтед в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Вила Парк" гостите спечелиха с 4:1 и изравниха по точки Манчестър Сити на 3-ата позиция, като с 5 гола по-лоша голова разлика застават на 4-то място с 3 точки над Манчестър Юнайтед и Арсенал и 2 зад втория - Ливърпул.

В 7-ата минута Деклан Райс намери десния бек Джонсън за Уест Хем и той се справи с Таргет и изненада Мартинез с гол за 1:0. В 15-ата минута принудително за Вила бе заменен Рамзи от Ашли Йънг. Така в 34-ата минута домакините изравниха чрез Уоткинс за 1:1.

В 38-ата минута Бенрахма в стрелкова позиция предпочете да намери Райс за мощен удар и 2:1 за гостите. След почивката в 50-ата минута Хаус и Конса извършиха нарушения срещу играчи на Уест Хем близо до полето, като след ВАР преглед Конса бе изгонен директно за спиране на голова атака.

В 57-ата минута Уоткинс бе лишен от възможност да изравни от гредата. До края обаче числовото предимство си каза думата и в 80-ата минута Боуен бе изведен в полето и стреля, като Мартинез спаси добре, а Пабло Форналс се включи за да довкара на далечната греда за 3:1.

В 84-ата минута при добра атака с много подавания Антонио изведе Ландзини в полето, и с успоредно подаване той намери Боуен на празна врата за 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
304