Ливърпул допусна Брайтън до равен (видео)


И. Ангелов

Ливърпул допусна Брайтън до равен (видео)

Ливърпул посрещна Брайтън в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Анфийлд" започнаха много силно и поведоха с два гола, преди да се отпуснат и почти да пострадат от обрат за крайно 2:2, с което тимът на "червените" ще изостава от Челси на върха с 3 точки.

В 4-ата минута днес Салах от дясно върна за включил се Хендерсън и с добър удар той вкара за 1:0. В 20-ата минута Кейта бе заменен принудително от Окслейд-Чембърлейн, и именно бившият кадър на Арсенал асистира за 2:0 4 минути след това когато подаде на главата на Мане в полето.

В 34-ата минута вратарят Санчез сбърка и Мане се хвърли в краката му за да вкара за 3:0, но голът бе отменен поради игра с ръка на нападателя. Така в 41-ата минута гол за гостите върна Мвепу за 2:1 преди почивката.

След почивката Брайтън бе по-активният отбор и започна да атакува агресивно. В 65-ата минута с добра атака Лалана изведе Тросар в полето и той вкара за 2:2. До края именно гостите атакуваха, но резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
396