Сър Алекс: Валенсия ни липсваше


Н. Гавазов

Сър Алекс: Валенсия ни липсваше

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призна, че е много радостен от завръщането на Антонио Валенсия в строя след травмата, която получи в срещата от груповата фаза на Шампионската лига срещу Глазгоу Рейнджърс. Според думите на шотландският специалист, лично той възлага големи надежди на еквадореца да помогне на отбора в остатъка от сезона.

Наставника на „червените дяволи" съобщи също така, че Нани ще се завърне в началото на април. Това означава, че португалеца ще пропусне следващите три мача на своите - срещу Арсенал в четвъртфинала за Купата на Англия, срещу Олимпик Марсилия в плейофите на Шампионската лига и срещу Болтън в първенството на Висшата лига на Англия. Евентуално, полузащитника може да пропусне мача срещу Уест Хем на 2 април, но това ще стане ясно по-късно.

„В миналия сезон Валенсия беше великолепен и игра просто блестящо. Той се превърна в отлична придобивка за нас. Когато топката е у него, той демонстрира страхотна сила и устойчивост. Не ни достигна всъщност неговата скорост и ускорение. И разбира се, Нани също се справи фантастично със своите задачи и аз го считам за откритието на сегашния сезон", заяви Сър Алекс.

 

  Сподели
108