Тежък удар за Сър Алекс - Нани ще е аут до април


Н. Гавазов

Тежък удар за Сър Алекс - Нани ще е аут до април

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Нани ще бъде извън строя за около месец заради травма и ще може да се върне на терена едва в началото на април, това стана ясно от медицинските изследвания на които беше подложен вчера португалският футболист. Както е известно, крилото на „червените дяволи" бе брутално атакуван от защитника на Ливърпул Джейми Карагър в срещата между двата отбора в неделя, за което получи само жълт картон.

ESPN съобщи, че след двубоя Карагър се опитал да се извини на Нани, но не бил допуснат в съблекалнята на Юнайтед, а по-късно, когато повторил своя опит при качването на футболистите в автобуса, португалеца е отказал да общува с виновника за контузията му.

Това е голям удар за мениджъра на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън, който в най-важната част от сезона остава без поредния си ключов играч. Шотландският специалист няма да може да разчита на португалеца в мачовете срещу Болтън, Уест Хем и Фулъм, които са част от Висшата лига на Англия, както и срещу Арсенал в турнира за Купата на Англия и срещу Олимпик Марсилия в срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Нани ще пропусне и мачовете от четвъртфиналите в най-престижния европейски клубен турнир, ако успее да отстрани Олимпик в реванша, който ще се играе другата седмица.

 

  Сподели
98