Евертън надигра Ман Юнайтед, но взе само точка (видео)


И. Ангелов

Евертън надигра Ман Юнайтед, но взе само точка (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Евертън в срещата от седмия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините поведоха, след което допуснаха грешки, равенство и пълен обрат, който след ВАР преглед бе отменен за крайно 1:1.

До почивката Юнайтед владееше повече топката, но допускаше повече положения. Въпреки това в 43-ата минута точно преди почивката Бруно изведе добре Марсиал в полето, и с диагонален удар той вкара за 1:0.

След почивката в 57-ата минута Кавани и Марсиал бяха заменени за Юнайтед от Роналдо и Санчо, което не доведе до очаквания резултат. Евертън продължи с опасните атаки докато Юнайтед владееше повече. В 65-ата минута Фред бе надигран от Демарай Грей на два пъти, последва бърза атака и Дукуре завърши с асистенция към Таунсенд, който от чиста позиция матира Де Хеа за 1:1.

Последва включване на Погба на мястото на Фред за домакините, и французинът се отчете с няколко удара до края без резултат. Обратно, в 86-ата минута Том Дейвис от изключителна позиция предпочете да подаде за гол на Мина, който бе отменен и резултатът остана 1:1 до края.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
563