Агбонлахор: Ман Юнайтед трябва да уволни Солскяер


Н. Гавазов

Агбонлахор: Ман Юнайтед трябва да уволни Солскяер

Бившият нападател на Астън Вила и Англия Габриел Агбонлахор смята, че Манчестър Юнайтед трябва да уволни мениджъра на отбора Оле Гунар Солскяер и да привлече друг специалист.

"Ако сега бях на мястото на Манчестър Юнайтед ... Челси го направи с Лампард ... Отърваха се от Лампард, което бе трудно да се направи, защото той е легендата на клуба. Те обаче се отърваха от него и подписаха с Тухел. Вижте какво се случи накрая.

Сега Манчестър Юнайтед трябва да уволни Оле, да му даде работа някъде в Борда на директорите и да покани Конте. Той ще извлече повече от тези играчи.

Дори, гледайки решенията на Солскяер по време на играта -  Магуайър накуцваше 10 минути, преди да го извади. Големите треньори незабавно сменят играчите, ако забележат, че те не се движат добре.

Нужен е гол в последните 10 минути на мача - и Солскяер пуска Кавани, който не игра много през този сезон. Имате Лингард, който току -що влезе на терена срещу Уест Хем и вкара. Имате Санчо, когото купихте за £ 70 млн. Мисля, че много от решенията на Солскяер далеч не бяха правилни.

Според мен сега Манчестър Юнайтед трябва да вземе решение и да подпише с Конте или Зидан. Тоест треньор, който може да постигне повече от тези играчи", заяви Агбонлахор.

След шест кръга във Висшата лига на Англия, Манчестър Юнайтед е на 4 -то място в класирането с 13 точки в актива. В седмия кръг червените дяволи ще гостуват на Евертън. Срещата ще се проведе на 2 октомври.

  Сподели
563