Суарес: Искаме да направим подарък на нашите привърженички


Н. Гавазов

Суарес: Искаме да направим подарък на нашите привърженички

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес сподели пред клубната телевизия на отбора си, че мечтае да победи Манчестър Юнайтед в утрешната среща между двата отбора. Както е известно, в неделя от 15:30 часа българско време „мърсисайдци" посрещат на „Анфийлд" своя кръвен враг в мач от 29 кръг на Висшата лига на Англия.

„Знам колко е важен двубоя и зная също така, че трябва да направим всичко възможно за да не позволим на Юнайтед да спечели за 19-и път титлата. Осведомен съм добре за вечната вражда между двата отбора. Ние имаме еднакви по брой титли с тях и те са ни основния конкурент в това отношение. Мисля, че ще поднесем на нашите запалянковци и особено на нашите привърженички голям подарък, ако победим и лишим съперника си от шансове за титлата", заяви Суарес.

„Да вкараш гол в такъв мач и да помогнеш за победата на отбора си е наистина мечта за всеки футболист. Но за мен е по-важно отбора да продължава да набира точки. За това не важно кой ще вкара, а важен е крайния успех, който ще ни донесе трите точки", допълва нападателя.

 

  Сподели
87