Скоулс сравни Роналдо с Кантона


Н. Гавазов

Скоулс сравни Роналдо с Кантона

Бившият халф на Манчестър Юнайтед и Англия Пол Скоулс сравни легендарния френски нападател на "червените дяволи" Ерик Кантона и Кристиано Роналдо.

"Ерик бе много подобен на Роналдо, но Кристиано все още е на различно ниво. Ерик излезе и тренира, но не бе чак толкова голям любител на фитнеса.

Кристиано тренира преди и след тренировка. Той искаше да бъде най -силният във Висшата лига на Англия, затова посещаваше и фитнес залата.

Никога не съм виждал по -професионален човек. Роналдо работи по цял ден, тренира свободни удари, тренира скорост. Тичаше по хълмовете с тежести на краката.

Той направи всичко, което британските играчи не са виждали. Нещо повече, след заниманията отиваше във фитнеса. Той направи всичко, за да се подготви по-добре", заяви Солскяер.

Напомняме, че Роналдо стана играч на Манчестър Юнайтед на 27 август, преминавайки от Ювентус. Кристиано вече е играл за Манчестър Юнайтед между 2003 и 2009 г., след като се премести от Спортинг Лисабон, където започна кариерата си.

Кантона започва кариерата си във Франция през 1982 г. и се премества в Англия през 1991 г. като играч на Лийдс Юнайтед. Година по -късно нападателят се премести в Манчестър Юнайтед, където прекара следващите пет години, след което се оттегли през 1997 г.

  Сподели
389