Фърдинанд призова Солскяер да му се обади


Н. Гавазов

 Фърдинанд призова Солскяер да му се обади

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и Англия Рио Фърдинанд призова мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер да му се обади, след като двамата имаха разногласия относно поведението на Кристиано Роналдо.

"Той ми отговори, не мога да повярвам. Когато видя Солскяер, ще го прегърна силно. Ще стисна ръката му и ще кажа: "Всичко е любов, обичам те пич!".  Аз съм най -големият му фен. Нямам оплаквания, нямам оплаквания срещу никого в Манчестър Юнайтед. Някои неща се казват в разгара на момента и тук -там грешите. Това е телефонен разговор, човече, просто ми се обади", заяви Фърдинанд.

Напомняме, че Рио разкритикува Солскяер за това, че допусна Кристиано Роналдо да дава указания на играчите по време на мача с Йънг Бойс от Шампионска лига.

Солскяер от своя страна отговори на Фердинанд по следния начин:

"Рио понякога коментира неща, за които не знае много. Мартинс Перейра игра грубо срещу Неманя Матич и трябваше да получи жълт картон. И Бруно, и Кристиано участваха много в играта и скочиха до мен. Те викаха нещо на съдията. Но съдията продължи съществуващата тенденция - срещу нас бяха взети няколко лоши решения. След това Кристиано и Бруно седнаха".

  Сподели
328