Ливърпул победи в Лийдс (видео)


И. Ангелов

Ливърпул победи в Лийдс (видео)

Лийдс Юнайтед прие Ливърпул в срещата от четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес гостите спечелиха с 3:0 чрез голове от Мохамед Салах и Фабиньо. Египетският нападател достигна до 100 гола във Висшата лига, като е петият най-бърз футболист до тази цифра след Шиърър, Кейн, Агуеро и Анри.

В 20-ата минута "червените" поведоха след търпелива атака, в края на която Александър-Арнолд намери перфектното подаване за Салах и 1:0. В 33-ата минута Марсело Биелса замени централният бранител Йоренте със Стрюйх поради травма.

В 50-ата минута Ван Дайк достигна корнер от Арнолд и свали топката за Фабиньо. Неговият първи удар бе блокиран, и на втория опит той вкара за 2:0.

10 минути след това Стрюих бе изгонен за ужасяващо влизане в Елиът, който напусна с контузия, която изглежда сериозна. Това вбеси и Юрген Клоп на скамейката, като той включи Хендерсън в игра. До края Лийдс включи в игра Дан Джеймс, но той не помогна резултатът да се промени в полза на неговия отбор. Напротив, в добавеното време видяхме 3:0 с гол на Садио Мане.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
635