Роналдо се върна с два над Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Роналдо се върна с два над Нюкасъл (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Нюкасъл Юнайтед в срещата от четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес Кристиано Роналдо отбеляза завръщането си в клуба след дългогодишно отсъствие, вкарвайки два гола за тима в успеха с 4:1. Победата поставя "червените дяволи" на първата позиция в таблицата за момента.

Първото попадение днес бе вкарано точно преди почивката, като в добавеното време на първата част Гринууд навлезе от дясно и стреля, вратарят Уудман не се справи добре и парира, но Роналдо бе там да добави за 1:0.

В 56-ата минута гостите се върнаха в мача когато Сен-Максимен изведе Хави Манкило в полето и той стреля в далечния ъгъл на Де Хеа за 1:1. Само след 6 минути обаче Шоу поведе една бърза атака на домакините, пусна за Роналдо в полето и той стреля през краката на вратаря за 2:1.

В 80-ата минута Бруно Фернандеш вкара гол-шедьовър когато получи топка от Погба около дъгата и не бе посрещнат от противник за 3:1. Това не бе и всичко. Крайното 4:1 дойде след красива атака в 92-ата минута с много подавания около дъгата, в края на която Погба намери резервата Лингард за точката на спора.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
466