Палас удари Тотнъм на Селхърст Парк (видео)


И. Ангелов

Палас удари Тотнъм на Селхърст Парк (видео)

Кристъл Палас посрещна Тотнъм в срещата от поредния трети кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Селхърст Парк" играха с човек повече в част от срещата и спечелиха с 3:0, като развалиха перфектния рекорд на Нуно Санто начело на "шпорите". Палас пък събира 5 точки в средата на таблицата.

Срещата започна трудно за гостите, след като десетина минути след първия сигнал Ерик Дайър бе заменен принудително заради травма от Джо Родон. Домакините правеха по-добрите положения до почивката, като Галахър и Заха тестваха Лорис.

Ключов момент в срещата бе 58-ата минута когато Танганга бе изгонен за втори жълт картон при закъсняло влизане в Аю. В 75-ата минута Галахър спечели дузпа като центрира и Дейвис блокира с ръка, и Заха реализира от бялата точка за 1:0.

В 84-ата минута Заха отчете и асистенция като намери перфектно Едоард в полето и дебютантът вкара за 2:0 малко след появата си в игра на мястото на Бентеке. Дебютът стана дори още по-добър в 94-ата минута за Едоард, който получи нов пас на дузпата от Галахър и нямаше как да не матира Лорис за 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
248