О'Шей: Излизаме за победа срещу Челси


Н. Гавазов

О'Шей: Излизаме за победа срещу Челси

Очевидно е, че преди големия сблъсък на Висшата лига на Англия между Челси и Юнайтед тази вечер, напрежението расте с всеки изминал час. Защитникът на „червените дяволи" Джон О'Шеа опроверга вчерашните твърдения на капитана на "сините" Джон Тери за това, че възможната загуба на Юнайтед тази вечер на „Стамфорд Бридж" ще подложи отбора на Сър Алекс на натиск.

„На него му е нужно да говори такива приказки, не казвам ли истината? Разбираемо е, че Тери се опитва да съхрани своята и на съотборниците си мотивация за този сезон - все пак ни предстои два пъти да се срещнем с тях. Ние имаме нужния опит и просто ще го демонстрираме на терена", заяви О'Шей на страниците на официалния сайт на Юнайтед.

„Безусловно, резултата в тези срещи ще е много важен, особено когато става дума за такава седмица като сегашната. Но мисля, че много хора няма да си спомнят как сме играли, стига да победим. В момента оглавяваме турнирната таблица и се надявам, че ще успеем да съхраним преимуществото си пред конкуренцията. Разбира се, това означава да не загубим и да се сдобием с нужния резултат на такива места, като „Стамфорд Бридж". В последно време там не сме побеждавали, но ние гледаме напред, готови сме за всички изпитания и искаме да поправим това положение", допълва О'Шей.

 

  Сподели
177