Барнс: Завръщането на Роналдо не ги прави претендент


И. Ангелов

Барнс: Завръщането на Роналдо не ги прави претендент

Легендата на Ливърпул Джон Барнс не приема мненията, че Манчестър Юнайтед има реалистичен шанс да се бори за титлата във Висшата лига след завръщането на Кристиано Роналдо в отбора. 5-кратният носител на Шампионска лига и Златна топка премина от Ювентус в последния ден на трансферния прозорец, но според Барнс тимът на Юнайтед има все още много слабости:

"От гледна точка завръщане на блудния син, това е фантастично. Разбира се, те няма да имат този Кристиано Роналдо, който имаха преди, или който беше в Реал Мадрид. Но да върнеш талисман и един от най-великите, които са живяли, е нещо добро. Сега не толкова защото е на 36 години и вече е по пътя надолу в кариерата си.

"Как това ще повлияе на другите играчи? Те вече видяха, че Дан Джеймс напусна и вероятно ще виждаме по-малко от Маркъс Рашфорд в игра. Това ще помогне ли на баланса в отбора? Не знаем и ще почакаме, за да видим. Аз мисля, че за момента има много носталгия. Очевидно това е много добър играч, не ме разбирайте погрешно.

"Ако той ще им струва тази заплата и той ще им помогне за година, това ще си заслужава, предполагам. Аз не мисля, че ще ги подобри по отношение шансовете за титла. Но доброто чувство от завръщането е там и феновете го харесват, което ще е в полза на фамилия Глейзър. Това е добър ход".

  Сподели
215