Агент: Връщането на Роналдо е лошо за Бек


И. Ангелов

Агент: Връщането на Роналдо е лошо за Бек

Агентът на Дони ван де Бек призна, че е притеснен от завръщането на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. По този начин е възможно да се ограничат още повече възможностите за изява на негивия клиент, макар двамата да не делят позиция. Гидо Алберс сподели пред Ziggo Sport:

"Кристиано пристигна в петък и ние знаехме, че за нас това са лоши новини. Погба играе от ляво, и с Кристиано вече имаме още един човек в полузащита. Говорихме със Солскяер и борда. Инициирахме някои преговори и се спряхме на Евертън, като отворихме разговори с Марсел Брандс и Фарад Мошири.

"В понеделник преди трансферния прозорец да затвори получихме обаждане от Солскяер и клубът ни каза, че трансфер е невъзможен и Дони трябва да се яви на тренировки следващата сутрин.

"Перспективата в момента е, че ние казахме, че Дони не трябва да е играч за Карабао Къп, ФА Къп, или някои европейски мачове. Дони отиде в Англия за да участва във Висшата лига. Този път разговорът със Солскяер се разви различно от миналата година. Сега нещата са много по-ясни. Имам пълни очаквания, че Дони ще получи шанса си този път.

"Дани работи изключително здраво това лято. Той взе почивка само 7 дни. През останалото време от лятото той искаше да е в топ форма и е напълно готов".

Миналата година Ван де Бек изигра само 19 срещи във Висшата лига, повечето като резерва. До момента той не е бил титуляр този сезон.

  Сподели
219