Карагър: Прогнозирам, че и Салах ще поднови


И. Ангелов

Карагър: Прогнозирам, че и Салах ще поднови

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър обяви, че е останал доволен от факта, че клубът е успял да задържи важни играчи с подновяването на редица договори, което няма да позволи продажбата им. Според легендата следващ в списъка ще бъде Мохамед Салах, който е следен от Реал Мадрид и Барселона.

"Това не е само до Джордан Хендерсън, защото цяла група играчи подписаха дългосрочни договори. Аз мисля, че Ливърпул има някои от най-добрите играчи в света, като Алисон подписа за 6 години, както и Ван Дайк. Мисля, че Мохамед Салах ще е следващият, който ще подпише.

"В предишните години, определено когато аз бях там, ако имахме играчи от такова качество, те вече щяха да заминават за Реал Мадрид или Барселона. Загубихме много играчи през годините и клубът не инвестира много на пазара.

"Закупихме Конате за 36 милиона лири и това се покри от продажби. Мисля, че заделените пари за този сезон отидоха за нови договори, за да може тези играчи да останат в Ливърпул до края на кариерите си. Джордан е поредният и той последва Анди Робертсън, Фабиньо, а очаквам и Салах".

Договорът на Салах изтича през 2023-та година. В 206 мача за клуба той вкара 127 гола.

  Сподели
326