Кейн: Моята съвест е чиста


Н. Гавазов

Кейн: Моята съвест е чиста

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че "съвестта му е чиста" след сагата с неуспешния трансфер в Манчестър Сити.

Кейн лично започна спекулациите за бъдещето си в интервю за YouTube канала на Гари Невил в края на миналия сезон, намеквайки за желанието си да напусне Тотнъм.

След това Хари със закъснение се върна от отпуска, в резултат на което пропусна началото на новата кампания и бе глобен с половин милион от президента на клуба Даниел Леви.

Фактът, че ще остане при "шпорите", 28-годишният Кейн обяви едва на 25 август, изпъвайки докрай нервите на феновете на Тотнъм, но Хари не изпитва никакво угризение и смята, че репутацията му не е пострадала.

"Аз съм доста добър в това да се разсейвам от всичко. След финала (Евро 2020) прекарах няколко дни в Англия и след това отидох на почивка за няколко седмици.

Честно казано, когато съм далеч, рядко отговарям на телефона си. Опитвам се да използвам това време, за да се разсейвам от всичко.

Знам, че имаше много шум около мен, но аз самият бях доста спокоен. Знаех каква е ситуацията между мен и клуба и знаех, че това няма да се промени.

Всеки има собствено мнение, но това е част от нашата професия. Аз съм изцяло фокусиран върху клуба и националния отбор и се надявам да имам страхотна година.

Не, не се страхувах, че тази сага ще навреди на репутацията ми.

Мисля, че всеки, който се занимава с футболната индустрия, знае как всичко се случва тук. Бях доста спокоен в тази ситуация - когато познавате ситуацията отвътре и знаете истината, съвестта ви е чиста.

Винаги има някакъв шум. През цялата си кариера, от най -ранна възраст, съм преживявал възходи и падения и това е част от нашата професия.

Много хора, които ме познават, ще кажат, че съм професионален спортист, който е посветил живота си на играта и това ще продължа да правя.

Аз гледам напред. Моята цел винаги е била да печеля трофея с Тотнъм, това е цел за всяка година", заяви Кейн.

  Сподели
333