Ман Сити унижи безобразен Арсенал (видео)


И. Ангелов

Ман Сити унижи безобразен Арсенал (видео)

Манчестър Сити прие Арсенал в срещата от третия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Етихад Стейдиъм" спечелиха с 5:0 над противник с 10 човека на терена, като "гражданите" владееха топката над 90% от времето във втората част. Арсенал показа изключително лоши действия в защита и може би типично безразсъдство от страна на един от лидерите си - Гранит Джака. Срещата завърши с 25 удара за Сити срещу 1 от Арсенал.

Само след 7 минути игра Габриел Жезус центрира в полето на главата на Гюндоган, който не особено притеснен от Чембърс вкара за 1:0. В 12-ата минута Сити вече овладя срещата и едно наглед слабо подаване премина през цялата защита за да достигне Торес и 2:0.

В 35-ата минута Джака бе изгонен директно за остро влизане в краката на Кансело. Така в 43-ата резултатът стана класически когато Грилиш проби защитата и центрира ниско за Жезус и 3:0.

На почивката Артета опита да реагира като замени Сака с Елнени. Зинченко пък замени Уокър при домакините. 

В 53-ата минута Торес асистира на Родри за красив гол с фалцов удар - 4:0. В 84-ата минута отново Феран Торес вкара за 5:0 след перфектно подаване от Рияд Марес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
440